Amazones aan de top!

Amazones aan de top!

Tijdens de Nederlandse kampioenschappen springen in Ermelo (op 26 maart 2016) behaalden twee van onze leden een ere-medaille.

Nadine Latiers en haar paard Butterfly behaalden een zilveren medaille in de klasse L en werden dus reserve-kampioen. Nadine vertelt: “Ik ben ongelooflijk trots op mijn Butty, op het juiste moment was ze er voor mij en deed ze ontzettend haar best”.

 

Later op de dag toonden Whitney Stinges en haar Colande in de klasse M dat ze in topvorm verkeren. Zij mochten een bronzen medaille in ontvangst nemen. Whitney hoorde pas op donderdagavond dat ze mocht starten omdat er een uitvaller was. Knap om dan toch zo gefocust aan de start te verschijnen.

In de geschiedenis van “HSV de Paardenvriend” uit Reuver is het niet eerder voorgekomen dat twee amazones tijdens de Nederlandse kampioenschappen het erepodium mochten betreden.

 

Ook top zijn de prestaties van pony-lid Denise Smits . Zij werd op 6 maart jl. in Helden tweemaal Limburgs kampioen Bixie. In de klasse A springen werd zij kampioen met haar pony Moesson. In de klasse B1 dressuur werd zij niet alleen kampioen met haar pony Moesson, maar ook nog eens reserve-kampioen met Spirit. 

Dames: gefeliciteerd!

2017-07-12T09:59:50+02:00